Collect 2012, Saatchi Gallery i London 11 – 14 mai 02. July 2012

Kunstmessen Collect på Saatchi Gallery i London er Europas viktigste begivenhet innen kunsthåndverk og design. Messen trekker hvert år rundt 10 000 besøkende og hit kommer betydningsfulle kunsthistorikere, kuratorer, kritikere og samlere for å se nyskapende kunsthåndverk innenfor ulike disipliner som tekstil, smykker og keramikk.

Messen er kvalitetssikret av en fagjury og viser de beste kunsthåndverkerne fra 31 ledende internasjonale gallerier. Norske kunsthåndverkere er sterkt representert på messen gjennom Galleri Format og Galleri Kunst1. I alt 21 norske kunsthåndverkere representert på årets internasjonale mønstring.

“Shifting Cyan & Yellow” og “Shifting Magenta & Yellow”, Edith Lundebrekke 2012, Valnut reliefs

“Shifting Cyan & Yellow” og “Shifting Magenta & Yellow”,  Edith Lundebrekke 2012, Valnut reliefs, seen from the side.